lauantai 15. tammikuuta 2022

1. Paluu blogimaailmaan uudella blogilla

Vanha askartelupainotteinen blogi poistettu ja luotu tämä uusi, vuodesta 2006 asti on tullut pidettyä blogia, taisi olla viimeine postaus vanhassa vuonna 2018.

Otsikko kuvaa fiilistä, joka nyt on eli katse tulevaisuuteen ja uusiin merellisiin maisemiin, toivottavasti jo noin puoli vuotta ennen ensimmäistä eläkepäivää. Kuvittelen tekeväni mahdollisimman paljon etätöitä viimeiset kuukaudet ja kaikki lomatkin 38 päivää täytyy varmasti pitää pois ennen eläkkeelle jäämistä. Tuskin olen niin Tärkeä henkilö, että saisin lomat rahana ja voisin perehdyttää uuden henkilön tehtäviini ennen lähtöä. Jää nähtäväksi se asia tuleeko tilalleni joku, tällä hetkellä kukaan muu ei samaa työtä tee. Toiselle paikkakunnalle on suunnitelmissa muuttaa siksi, että siellä on halvempaa asua ja kun se on vanha kotikaupunki ja äitini asuu siellä, niin on aika luonnollinen suunta. Ukkokin lupasi lähteä 🙏 mun ykkösvaihtoehto sille ei kelpaisi ja se olisikin liian kallis paikka asua. Pori siis suuntana vaikka Helsinki minulle aina ykkönen, ei tämä Turkukaan huono paikka ole ollenkaan, mutta en ole oikein kotiutunut kunnolla edes 20 vuoden asumisen aikana.







1 kommentti:

  1. Tervetuloa taas takaisin blogimaailmaan Ansku <3
    Ihana merikuva tuolla ylhäällä ja sopii niin sun blogin nimeen.

    VastaaPoista

6. Sashiko - japanilainen kirjonta

 Kaikkeen sitä ihminen hurahtaa. Tilasin Taito-shopista Sashiko Boro paketin, jossa oli tilkkuja, neula ja lankoja. Tilkut eivät kovin kivan...