tiistai 18. tammikuuta 2022

5. Reposaari - vaiks kui kaukan ja ihan outoi ihmisii

 Otsikon slogan on Reposaarinet  *klik*omilta sivuilta, hauska ja ehkä jopa paikkansa pitävä :) Kannattaa lukea tarkemmin heidän omilta sivuilta.  

Blogin kansikuva on otettu Reposaaren Takarannalta syksyllä, kun kävimme naisten kanssa viettämässä viikonloppua Räpsöössä. Itse olen tottunut sanomaan Räpsöö, entisenä porilaisena sopii hyvin suuhun tuo, varsinkin kun entisessä elämässä kävimme anopin ja appiukon mökillä Lampaluodossa, joka on hieman ennen Räpsöötä. 


Olimme tosiaan viikonlopun Kelluvassa huvilassa *klik*, joka oli todella kiva kokemus, kaunis huvila. Ainoa miinus oli todella jyrkät portaat parvelle ja niissä ei ollut edes liukuesteitä. Onneksi alakerrassa oli yksi makuuhuone, jotka me serkukset valtasimme, minä vanhimman oikeudella ja serkulla oli koiruus mukana, joten pitihän sen päästä lähelle emäntää.


Reposaari on upea paikka, meri on siellä ihan erilainen kuin esim. täällä Turun suunnalla tai Helsingin saaristossa, sanonkin aina että Reposaaressa meri on merten meri. 

Kävimme illalla syömässä paikallisessa  Turos Holy Smoke  *klik* ravintolassa, ruoka oli hyvää.


Ravintola oli erittäin viihtyisä ja meidän 7 hengen porukka sai ruuat melko nopeasti, vaikka oli ruuhkaa. Oma ruoka-annos kuvassa, sisältää kalaa ja kaikenlaista vihannesta, nyt en muista yhtään mikä oli ruokalajin nimi. Kala taisi olla friteerattua kuhaa.



Uudestaan päästävä ja onneksi olenkin varannut Siikaranta Cambing mökin yhdeksi viikonlopuksi, saa nähdä kuka pääseen mukaan -ehkä tuo ukko ainakin. :)




Ajatus saarella asumisestakin kiehtoo, en ole vain oikein varma, että onko siellä liian vähän elämää. Uskoisin, että rakastamani meren läheisyys korvaa monta asiaa. Eläkepäiviin on vielä kolme vuotta, mitä vain voi tapahtua. Haaveilla voi aina kuitenkin. Suunta on melko varmasti ainakin Pori, kunhan ollaan siinä pisteessä, että voi jäädä eläkkeelle. 

Illan höpinät oli tässä. :)  Ehkä hion vielä tekstiä myöhemmin, vaikka nyt julkaisenkin jutun, nukkumatti kutsuu - aamulla taas pitää olla virkapaikalla virkeänä eli etätyöpisteellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6. Sashiko - japanilainen kirjonta

 Kaikkeen sitä ihminen hurahtaa. Tilasin Taito-shopista Sashiko Boro paketin, jossa oli tilkkuja, neula ja lankoja. Tilkut eivät kovin kivan...